Svaret kommer med posten

  • Svaret kommer med posten
  • Roman
  • 106 sider
  • Pris 200 kr.
  • ISBN 9788793844049


Roman

Sidsel Falsig Pedersens fjerde roman er som flere af hendes øvrige romaner og novellesamlinger en tæt og stilsikker historie. Denne gang en blanding mellem kafkask fremtidshistorie light og et kvindeportræt. Romanen udspiller sig i en by og omkring en arbejdsplads – kontoret – som ligner en virkelighed, vi kender. Kun mere uigennemskuelig, bureaukratisk og – ja – totalitær.

Den navnløse kvinde – fortæller og hovedperson i Svaret kommer med posten – er ansat i en eller anden funktion på kontoret. Et vidt forgrenet og altomsluttende kontor med mange afdelinger og hierarkier. Absurde leveregler, krav og forpligtelser. Ved romanens begyndelse har kontoret tildelt hende en ny bolig med tilhørende foreningspligt i et indkøbsudvalg.

Men så er der også ekskæresten Villy og kvinden med det flagrende ærme, han mødte på en rejse. Villy har fyldt for meget i hendes liv, men hvordan kommer hun fri af ham?


Om forfatteren

Foto: Jesus Herrera Martinez

Sidsel Falsig Pedersen (f.1970) har siden sin debut 1997 med En hel dags kærlighed udgivet mange romaner og novellesamlinger. Om romanen Hestens fødselsdag skrev anmelderne bl.a.

»Sidsel Falsig Pedersen har skrevet en vidunderlig, sørgmunter depressionsroman om en rengøringsassistent i en forlystelsespark. […] Hestens fødselsdag er et helstøbt stykke ustabilitetslitteratur, der er så indlysende godt og sørgmuntert, at jeg bare bliver helt igennem glad. Yes!« – Nanna Goul, Weekendavisen

»En bog, der ikke må slutte. Sidsel Falsig Pedersens triste, enkle, vidunderligt velskrevne roman om et kerneløst, forvirret menneske er fuldstændig saliggørende læsning.« – Linea Maja Ernst, Information

Om Flora skrev anmelderne:
»Et lille, stilsikkert og tæt vibrerende portræt.« – Information
»Sidsel Falsig Pedersen er en mester til at lave karakterer, der er ude af sync med verden.« – Weekendavisen